Klientuttalelser

Denne websiden er ganske ny, men jeg vil sette stor pris på om klienter som har gått hos meg over en periode har lyst til å skrive litt om sin erfaring med rosenmetoden og gjerne med meg som terapeut. :) Dere trenger ikke skrive fullt navn, men gjerne kjønn og alder. Bare bruke kommentarfeltet (“Legg igjen et svar” under her).

3 kommentarer til Klientuttalelser

 1. Elin sier:

  Eg har drive med sjølutvikling, og skulle til en energibehandling. Der blei eg anbefalt å ta rosenbehandlinger først, da det var så mykje som satt i kroppen at det var vanskelig å komme til energetisk. Og vanlig massaje ville gjere vondt verre. (Siste året hadde eg kjent på aukande stivhet i nakke og skulder, og også over korsrygg og sete. Dessuten trena eg endel og måtte ta endel pauser pga lite pust)
  Rosenterapi var en positiv opplevelse, der Maria trykker og stryker på bestemte punkt der det er spenninger til det slepper. Eg kjenner at eg er mykje mjukare i kroppen og kjenner også at psykisk er eg meir avslappa, meir på plass i meg sjøl på en måte. I tillegg har eg kjent at på trening har eg meir pust, at eg holder ut lenger før eg må ta pause.
  Eg opplever Maria som en veldig behagelig terapeut, som eg kan anbefale på det sterkaste.

 2. Kristin sier:

  Jeg kom til Maria en dag da kroppen hadde gått helt i baklås. Det verket i beina, lårene og hoftene. Jeg følte meg desperat uten å kunne forklare hva det var som var galt. Jeg hadde fått anbefalt Maria som terapeut tidligere, og nå tenkte at jeg måtte prøve en behandling. Jeg var heldig for hun hadde ledig tid samme dag. Behandlingen den første gangen ga en enorm lettelse og lindring. Kropp og sinn ble møtt på en var og respektfull måte som jeg opplevde som ren helbredelse. Det var likevel ikke snakk om noen “quick fix “. Jeg har siden kommet til Maria jevnlig for å fortsette prosessen og har utrolig stort utbytte av det. Det er som å gjøre en god og spennende reise tilbake til meg selv.

 3. Linda sier:

  Jeg kom til Maria da jeg ble sykemeldt for utbrenthet. Jeg hadde vært delvis sykemeldt i over et år da jeg til slutt måtte kapitulere og gå hjemme 100 %. Jeg var helt ute av form – hvis jeg gikk til butikken og bar et par handleposer hjem satt jeg i sofaen og skalv resten av kvelden. Jeg var anspent i hele kroppen og pustet bare øverst i brystet. Jeg var vant til å være streng med meg selv og tvinge frem endring, og den forsiktige og vare måten kroppen min ble behandlet på var en ny opplevelse for meg. Maria lærte kroppen min å puste, og hun satte igang prosesser som fortsatte lenge etter at jeg sluttet å gå i behandling. Nå er det ett år siden jeg begynte å jobbe og sluttet i behandling, og nå er jeg helt frisk. Jeg har alltid vært glad i å synge, og en uventet bivirkning av behandlingen er at jeg har fått mye mer bevegelighet i musklene i mellomgulvet og synger mye bedre! :)

Legg igjen et svar